BMW-kørerne og Tom Coronel fejlede alle i andet løb, der blev kørt på helt tør bane. En dårlig start til Augusto Farfus sendte hjemmebanekøreren ned på en syvendeplads, mens Tarquini og Andy Priaulx støtte sammen ned ad langsiden.

Det betød, at Jordi Gene og Gabriele Tarquini lå i front i de semiprivate SEAT-racere. Italieneren går forbi sin spanske teamkammerat i SR-Sport-teamet på tredje omgang, og deres placeringer holder hele vejen i mål.

Bag dem var der hård kamp mellem Chevrolet-kørerne, Augusto Farfus og senere Tiago Monteiro og Michel Nykjær. Rob Huff mistede fart og måtte kæmpe hårdt mod Farfus, der havde et tydeligt fartoverkud, men ikke kunne finde vej forbi.

Det gav Monteiro mulighed for at forsøge sig på Farfus, mens Nykjær også havde enkelte kig på sin portugisiske mærkekollega – uden held. På 10. omgang må Nykjær slippe taget i Monteiro. Danskeren kommer dog i mål på ottendepladsen og tager dermed sine første point i VM-kampen.

Et relativt stille løb gav herefter ikke ændringer fremme i feltet, og Tarquini kunne dermed for tredje år i træk tage sejren i andet løb og ligger nu i front af mesterskabet – á point med Yvan Muller.

Resultaterne fra andet løb i WTCC i Curitiba:

1 TARQUINI, SEAT Leon TDI
2 GENE, SEAT Leon TDI
3 MENU, Chevrolet Cruze
4 MULLER, Chevrolet Cruze
5 HUFF, Chevrolet Cruze
6 FARFUS, BMW 320si
7 MONTEIRO, SEAT Leon TDI
8 Michel NYKJÆR, SEAT Leon TDI
9 MICHELISZ, SEAT Leon TDI
10 HERNANDEZ, BMW 320si
11 ENGSTLER, BMW 320si
12 BENNANI, BMW 320si
13 VAULKHARD, Chevrolet Lacetti
14 BARTH, SEAT Leon TDI
15 D’ASTE, BMW 320si
16 O’YOUNG, Chevrolet Lacetti
– CORONEL, SEAT Leon TDI
– PRIAULX, BMW 320si

Racemag følger op med reaktioner fra kørerne de kommende dage – holde øje med www.racemag.dk

Foto: fiawtcc.com