Det var ultratæt i toppen efter de syv prøver i Rally Sønderjylland. Finalen i årets Autoplus Dansk Super Rally, der blev kørt i området omkring Aabenraa, gav lige så meget spænding, som man kunne håbe på.

 

Et flot afviklet rally, hvor arrangørerne tilmed var heldige med det ellers meget efterårprægede vejr, der havde lagt sig over landet, bød på en række gode og tekniske prøver.

 

I front var det Ib Kragh/Freddy Pedersen, der med den samlede sejr efter de seks prøver og powerstagen også sikrede sig det samlede mesterskab i Autoplus Dansk Super Rally 2018.

 

Men det var med blot en margin på 0,4 sekunder til Rasmus Sørensen/Heidi Knudsen, der til lejligheden havde udskiftet Peugeot 208 R2’eren med en lejet Skoda Fabia R5. Den allerede kårede mester i R2-klassen kørte med en prøvesejr på sjette prøve sig for alvor ind på Ib Kragh/Freddy Pedersen, der ellers havde taget sig af prøven forinden. Indtil da havde der stået Roland Poulsen/Ole R. Frederiksen på prøve 3 og 4, mens Kenneth Madsen og Jan Becker hver især havde vundet de to første prøver.

 

Med en sejr på den afsluttende powerstage cementerede Ib Kragh/Freddy Pedersen sejren i Rally Sønderjylland og dermed også den samlede sejr i Autoplus Dansk Super Rally 2018. Som nævnt blot en hårsbredde foran Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen, mens Roland Poulsen og Ole R. Frederiksen sluttede 10 sekunder efter den vindende duo.

 

66 biler blev klassificeret ud af de imponerende 84, der var til start.

 

Du kan se den samlede stilling i Autoplus Dansk Super Rally 2018 på dasu.dk her.

 

Se resultatet af Rally Sønderjylland her.

 

Husk, du kan lytte til DASU’s podcast Det ternede flag, der op til finalen havde Rasmus Sørensen i studiet her.