To af DTC-supportklasserne skal afgøres i DM-finalen på FDM Jyllandsringen denne weekend. Og begge klasserne er så tætte, at det er umuligt at forudsige, hvem der ender med den største medalje.

I Formel Ford står kampen mellem teenagetalenterne Dennis Lind og Jesper K. Egebart. Og blot et point skiller Lind og Egebart. Hos kørerne selv, er der naturligvis ingen tvivl.

– Det finder vi ud af på søndag. Jeg håber, at det bliver mig, og jeg vil køre mine chancer, det er klart. Der er ikke noget med teamkørsel her. Der er to, som kan vinde mesterskabet, og så bliver der kørt hårdt. Der kan ske meget, siger Jesper K. Egebart.

– Jeg håber, at det går godt, for det er den eneste chance, jeg har. Jeg tror selvfølgelig, at jeg vinder, for jeg plejer at være rimeligt hurtig på Jyllandsringen, siger konkurrenten Dennis Lind.

I et tilbageblik kan årets sæson i det danske Formel Ford-mesterskab groft sagt inddeles i to meget forskellige dele. Før sommerferien vandt Dennis Lind den ene sejr efter den anden, men efter pausen er han løbet ind i problemer med sin Van Diemen, alt imens Jesper K. Egebart har fundet fornyet fart i sin Ray, vundet flere sejre og ædt Dennis Linds forspring bid for bid.

Dennis Lind blev for to uger siden slået af Jesper K. Egebart ved premiereudgaven af Dansk Metal Formel Ford Festival, hvor sidstnævnte også sikrede sig sejren i Ford Junior Cuppen.

– Jeg føler lidt, at jeg har det psykologiske overskud lige nu. Jeg jager, og det er altid nemmere end at blive jagtet. Vi er lige gode på Jyllandsringen, og nu må vi bare se, hvem der har det bedste set-up på dagen, og hvem der har mentaliteten til at vinde, siger Jesper K. Egebart.

Toppen i Danmarksmesterskabet for Formel Ford:

1 Dennis Lind, 245
2 Jesper K. Egebart, 244
3 Anders Ole Egebart, 150
4 Mikkel C. Johansen, 145

Foto: Henning Smed