Nicki Thiim har kørt der denne sæsonNicolaj Møller Madsen er på vej næste år. Og nu melder endnu et dansk talent sig i rækken af rød/hvide kørere til den tyskbaserede ADAC GT Masters.

Nicolai Sylvest i Rowe Racings Mercedes AMG SLS GT3
Nicolai Sylvest i Rowe Racings Mercedes AMG SLS GT3

Teenageren Nicolai Sylvest har netop testet for tyske Rowe Racing i en Mercedes-Benz AMG SLS GT3 – en bil magen til den, Nicki Thiim vandt 24-timersløbet på Nürburgring i i 2013.

– GT-klassen afvikler sine løb sammen med det Formel 3-mesterskab, hvor jeg deltager, og under den sidste løbsweekend på Hockenheim fik jeg en henvendelse fra Team Rowe Motorsport, der gerne ville have mig til at teste deres Mercedes dagen efter løbet, siger Nicolai Sylvest i en pressemeddelelse.

Rowe Racing ville teste fire kørere, men da den ene af teamets to biler blev skadet under løbsweekenden, blev køretiden begrænset. Men alligevel lykkedes det det 17-årige nordsjællandske Team Danmark-talent at sætte nogle ganske imponerende tider på Hockenheim.

– Da de ringede to uger senere og spurgte, om jeg igen kunne komme til Hockenheim til en test, skulle vi ikke tænke os om to gange, siger Nicolai Sylvest. – Vejret var ikke det bedste. Det var koldt, og der var småregn, så det var svært at få varme i dækkene, men jeg fik godt 40 omgange i bilen, og jeg følte helt klart, at jeg var blevet mere fortrolig med den.

– Efter testen blev min far og jeg kaldt til samtale i deres racertransporter for at høre om mine fremtidsplaner. De bad os om et udspil, og vi bad dem om et udspil, så nu må vi prøve at vente med tålmodighed og se, hvad der sker, slutter han.

Rowe Racing har denne sæson kørt med tidligere F1-kører Jaime Alguersuari, Nico Bastian, tidligere DTM-kører Maro Engel og GT-specialisten Jan Seyffarth.