21-årige Nicolaj Møller-Madsen vil være at finde på ADAC GT Masters-gridden i 2015.

Det oplyser den unge fynbo i dag. Danskeren skal efter planen køre for Prosperia C. Abt-teamet, der i dag også har Audi-fabrikskører Nicki Thiim blandt kørerne.

– Jeg arbejder målrettet på at komme med i Le Mans. Min hverdag er bygget op om træning, forberedelse og sponsorarbejde. Det handler kun om at opnå målet. Selvfølgelig koster det en del afsavn, men jeg er parat til at gøre alt. 2015 bliver et meget afgørende år for mig, og jeg er virkelig begejstret for at få muligheden i GT Masters, siger Nicolaj Møller-Madsen i en pressemeddelelse.

Møller-Madsen, der i skrivende stund ligger i spidsen af juniorcuppen og er firer samlet i VW Scirocco R-Cup i Tyskland.

– Audi vil gerne have mig, og jeg vil gerne køre for Audi, så sædet er mit, hvis vi kan få finansiering på plads. Jeg har allerede et meget stort og aktivt netværk, hvor vi afvikler masser af aktiviteter, herunder rejser til udenlandske løb og prøveture i bilerne, og det er det netværk, der skal udvikles. Forhåbentlig sidder der mange derude, der har lyst til at se en ny dansker i Le Mans, og så er det nu, der skal slås til, siger Nicolaj Møller-Madsen.

Prosperia C. Abt ligger i øjeblikket i spidsen af ADAC GT Masters-mesterskabet med Kelvin van der Linde og René Rast.