En af Formel Ford-klassens mest garvede kørere Jesper Egebart gjorde rent bord på Jyllands-Ringen denne weekend. Han scorede maksimumpoint med sine to sejre. Det ligger ud til at blive en god sæson for den Jesper, men der skal ikke køres mere i Danmark for Egebart.

– Vi skal køre i den engelske Formel ford serie, som allerede er startet. Det er gået rigtig godt, og jeg blev henholdsvis 10er og 8er i mit første løb i den serie. Det er jeg rigtig tilfreds med. Jeg kørte mig op fra 28. pladsen og frem i top 10, fortæller en glad Jesper Egebart efter sin dobbeltsejr på Ringen.

En af de som også imponerede i klassen, var debutanten Kean Kristensen som startede weekenden ud med at være hurtigste mand og scorede en tredje og andenplads.

Det betyder også at det er Jesper Egebart som ligger i toppen af den samlede stilling med 42 point, og Kean Kristensen på andenpladsen med 35 point, og dernæst Mikkel C. Johansen med 28 point.