Denne weekend skal den danske delegation af talenter i ADAC Formel Masters igen i aktion. Og blandt de danske startende har særligt to af dem store forhåbninger forud for løbene på Nürburgring.

Kean Kristensen var senest ramt af problemer med teknikken – det håber den unge Herlev-kører at være forskånet for denne gang, så han kan forsvare – eller forbedre – den samlede femteplads.

– Vi har kun en halv times træning, så der er ikke meget køretid inden tidtagningen. Jeg må bare tage den første træning og være hurtigere til at lære banen, end jeg plejer. Jeg kender den fra computeren, så jeg skal ikke lære den fra grunden, men jeg skal lære punkterne at kende, siger Kean Kristensen i en pressemeddelelse.

– Til tidtagningen plejer jeg at kunne optimere en del i forhold til træningen, og jeg mener også, at jeg har vist, at min tidtagningsfart er rimelig god. At jeg så havde motorproblemer sidste gang på Zolder, kan man ikke holde for, siger han videre.

Kean Kristensen har igen mentor Casper Elgaard med på sidelinjen.

– Han var jo forhindret sidste gang på grund af Le Mans-løbet, og han mener, at når han er med, så giver det et par tiendedele ekstra. Hvis det er i forhold til min fart på Zolder, så ser jeg frem til det. Så jeg har lagt et pres på mig selv, og Casper har også lagt et pres. Det er snart ved at være tid. Denne her gang tror jeg, at det må være min tur til at få noget sølvtøj med hjem, slutter han.

Dennis Lind i ny bil

Dennis Linds racer gik så eftertrykkeligt i stykker, da Roskilde-køreren var ude for det heftige uheld på Zolder.

Dennis Lind på Zolder 2011

Smerterne i ryggen er næsten væk, men smilet er kommet tilbage.

– Det er aldrig dårligt, at få en ny bil. Jeg har kæmpet lidt med min bil i de foregående løb, så det kan være at en ny bil nu kan afhjælpe de problemer, jeg har haft. Jeg ser i hvert fald frem til weekendens løb, hvor jeg kan få prøvet den nye bil, siger Lind i en pressemeddelelse.

Dennis Lind er sekser i den samlede stilling, hvor britisk/danske Emil Bernstorff er treer.

Toppen i den samlede stilling før femte afdeling:

1 Wehrlein, Pascal / GER 171
2 Müller, Sven / GER 148
3 Bernstorff, Emil / GBR 130
4 Markelov, Artem / RUS 99
5 Kristensen, Kean / DEN 57
6 Lind, Dennis / DEN 55

 

– Christina Nielsen / DEN 0

Fotos: ADAC Formel Masters