Mikkel Mac viste i weekenden god fart i Formula Master-test på Hungaroring. På halvfedtet bane lørdag var den unge falstring med i toppen i både formiddagens og eftermiddagens tests. Uanset resultaterne, var det en oplevelse af de store for Mac, der i år har kørt i lidt mindre formelbiler om Formel BMW og Formel Ford.

-Det har været mit livs største oplevelse, det er den hurtigste racer jeg nogensinde har kørt. Den opfører sig og kører præcist som jeg har fået fortalt, at en Formel 1-racer gør. Den gør alt hvad man beder om, og den kører så præcist!, siger Mikkel Mac efter sin oplevelse med Formula Master-raceren.

– ”Vi har haft et fantastisk samarbejde med Jenzer Motorsport, det har levet helt op til mine forventninger. Jeg lærte meget af mit samarbejde med min ingeniør fra Jenzer, han lærte mig omkring grundteknikken i at køre bilen, og han var i stand til at forklare det så jeg med det samme kunne omsætte det til resultater. Det er helt klart det team jeg helst vil køre for i 2010, siger Mikkel Mac ifølge en pressemeddelelse.

Nu venter forhandlinger om et sæde næste sæson. Danske Kasper Andersen har tidligere kørt sig til sejre i Formula Master i 2008 og 2009.

Foto: Allan Guldborg”