Dennis Lind viste igen masser af fart i Classic Race Aarhus, hvor Auto-G DTC gæstede showløbene med de historiske racere.

Dennis Lind var i kvalifikationen og første løb den eneste kører, der kunne følge den senere vinder Jan Magnussen. Men farten blev ikke belønnet som den kunne være.

En defekt kobling i første løb betød endnu en DNF til DMD-køreren, mens det blev til en fjerdeplads i andet løb.

– Jeg er selvfølgelig utrolig skuffet. Vi vidste fra start, at det ville blive svært at udfordre Jan Magnussen på den her bane. Jeg har kun 20 omganges erfaring fra bybane inden vi kom her, så det er jo intet match mod Jans. Så jeg var rigtig glad for min tid i kvalifikationen. I første løb hang jeg godt på og mod slutningen begyndte jeg at hente lidt på Jan, men så mistede jeg pludselig alt træk og kunne blot trille ind til siden, siger Dennis Lind i en pressemeddelelse.

– Jeg havde set frem til at tage revanche i søndagens løb, men her manglede vi af en eller anden grund fart i bilen, så der var intet at gøre i kampen mod top tre. Vi har som nyt team vist, at vi kan være med helt fremme og har farten, så det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi ikke har resultaterne til at vise det, men jeg er sikker på, at vi kommer stærkt igen, slutter han.