Allan Simonsen, Dominik Farnbacher og resten af Hankook Team Farnbacher måtte skuffende trække sig ud af LMS-finalen.

Efter flere tekniske problemer undervejs blev det en tidlig exit af Autosport 1000 km of Silverstone, som var finaleløbet i Le Mans Series – og samtidig premieren på den nye Intercontinental Le Mans Cup.

– Weekenden begyndte med vekslende vejr, hvilket betød, at vi ikke kunne teste alle de dækblandinger vi havde planlagt i træningerne. Derudover mistede vi en times træning på grund af servostyringproblemer. På trods af det opnåede vi vores bedste kvalifikationsresultat denne sæson, og løbet fik også en lovende start. Men så tvang tekniske problemer os til at udgå, Det er en skam, for nu blev jeg ikke i stand til at nå mit personlige sæsonmål om en podieplads i LMS, siger Allan Simonsen i en pressemeddelelse.

– Det er en skam, at vi ikke kom i mål i LMS-sæsonfinalen. I tredje fri træning var vi hurtigst, og vores kvalifikation i LM GT2-klassen var også virkeligt stærk. Men så blev vi tvunget ud af løbet tidligt. Samlet set kan vi være glade for vores GT-sæson efter to andenpladser på Nürburgring og i 24-timersløbet på Le Mans, selvom det ikke gik som planlagt i LMS, siger teamchef Horst Farnbacher.