Allan Simonsen, Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen fortsætter samarbejdet i 2013 og kører hele WEC-sæsonen – og dermed også Le Mans.

Den danske trio deltog også i 2012 i GTE Am-klassen i den danskejede Aston Martin Vantage. Det bliver i samme setup, at danskerne i den kommende sæson tager kampen op i VM for sports- og GT-biler, FIA WEC.

– VM er min personlige hovedprioritet i 2013, og vi går efter at vinde VM. WEC er det ultimative inden for GT, og deltagelsen i serien giver også en garanteret plads på gridden til Le Mans 2013, siger Allan Simonsen til Racemag.

Kristian Poulsen, Christoffer Nygaard og Allan Simonsen sammen igen i WEC og Le Mans 2013

Den danske trio gjorde god figur, hvor især Simonsen satte imponerende tider i GTE Am-klassen og var i front i klassen, indtil først tekniske problemer og herefter et crash satte en alt for tidlig stopper for den rød/hvide trio.

– Med vores Aston Martin Vantage GTE har vi den rigtige bil, de rette kørere og med Aston Martins  team af mekanikere og ingeniører, der kender bilen til mindste detalje, til at drive bilen, vil det være en skuffelse, hvis vi ikke vinder Le Mans i vores klasse, siger teamejer Jan Struve.

– Jeg ved godt, at 24 timers race er lang tid, og meget kan ske – men vi vil ikke melde en konservativ, forsigtig målsætning ud, om at en top 5 placering er en godkendt præstation. Og hvis vi ikke står øverst på podiet når løbet er omme, vil det derfor være en skuffelse. Kørerne, holdet bag og Aston Martin kender alle til ambitionen, og alle bakker 100% op og tror på det, fortsætter han.

Det er dog ikke blot Le Mans i juni, der er i fokus hos teamejeren, der står bag Young Driver-teamet. VM-guld efter otte afdelinger i WEC er den ultimative præmie.

– Vi skal på podiet og gerne på det øverste trin. Med vores hold er der absolut en mulighed for, at vi kan kalde os ’verdensmester’, når det sidste løb er kørt. Men det kræver både mange tekniske forberedelser inden og under løbene. Dygtighed, udholdenhed og lidt held under løbene, for at det skal lykkes, slutter Jan Struve.

Det danske team vil køre med Aston Martin Vantage #95. Deltagerne i både WEC og Le Mans offentliggøres på fredag.