Ny sejr i USA

For fjerde gang i år, og for andet år i træk på ovalbanen Lucas Oil Raceway, kunne Christian Rasmussen klatre op på øverste trin på sejrspodiet. I et typisk tæt race i Indy Pro-klassen besejrede Christian sin nærmeste konkurrent i mesterskabet Reece Gold med under et sekund i sejrsmargin. Dermed har danskeren nu vundet halvdelen af de kørte løb i år, og er gået i spidsen for mesterskabet.
Læs mere på motorsportdanmark.dk her


Junior-succes i Spanien

De tre unge danske deltagere i det spanske F4-mesterskab gjorde også stort væsen af sig i anden runde af serien, der blev kørt på banen i Navarra. Bedst gik det for Noah Degnbol, der scorede en anden- og en tredjeplads i de tre løb, men også Sebastian Øgaard og Georg Kelstrup var en tur forbi podiet; begge for tredjepladser.
Se mere på seriens hjemmeside her.  

GT-Endurance i Frankrig

Anden runde af løbsserien GT World Challenge Europe – Endurance blev kørt på Paul Ricard-banen i Frankrig med dansk deltagelse. Bedst gik det for Nicklas Nielsen og hans fabriksanmeldte Ferrari-team, der sluttede P5 generelt. Mikkel O. Pedersen (Porsche) sluttede P12, Oliver Goethe (Audi) P19 og Nicolai Kjærgaard (Aston Martin) P27 (pole i klassen Silver). Valdemar Eriksen (Audi) havde uheld; holdet udgik efter 15 omgange.  
På samme bane afvikledes afdeling af Trofeo Lamborghini Europe, hvor Noah Watt (pole) og Kevin Rossel startede stærkt, men havde skiftende held i løbene.

Michelle på podiet

Med en anden- og en tredjeplads i rundens to løb i Ferrari Challenge Europe konsoliderede Michelle Gatting sin samlede føring i Trofeo Pirelli. Løbet blev kørt på banen i Brno.

Finaleplads til August

I anden afdeling af EM for OK Junior i Frankrig nåede August Therbo som den eneste dansker finalerunden. August krydsede målstregen som P14, men en ærgerlig tidsstraf betød slutplacering som P20.

Tilmeld dig DASUs elitenyhedsbrev her.