, og i det flotteste solskinsvejr hvor de mange officials måtte være på hårdt arbejde i den bagende sol, så afholdte IMK deres klubrally under de bedste vejr forhold, og de 46 deltagende mandskaber kunne glæde sig over prøver i SPITZEN klasse, de prøver er noget af de bedste der kan serveres for sultne deltagere.

Nørlund banen var centrum for løbet, og da vejrliget var godt, så støvede det ufatteligt meget derude, men det er betingelserne. Rundstykkerne og pølserne var godkendt, imens kaffen var til en ommer, og uden kaffe dur jeg bare ikke, den var sku tyndere end the.

Der var 7 forskellige prøver, 14 ialt, og alle med god længde og udfordringerne på, DOT prøven i byen Fasterholt er fantastisk, her er der to prøver på samme matrikel.

NYT TILTAG

, der var ingen kontrol kort i dette løb, da Jan Søndergaard jo er gået på pension, og her fundet tiden til at lave et tids system, hvor officials i en APP bare sender tiderne direkte ind til Jan i hovedkvarteret, og det fungerede bare hundrede procent perfekt.

 STEMNINGEN

, blandt klubrallyfolket var som køer på græs første gang. Til det forrige løb regnede det NON STOP, men her til Ruskær Auto Løbet var vejret højt solskin, og der kunne snakkes bil, prøver og andet rally snak, joo deltagerne nød det i fulde drag.

JAMEN THORBEN

, Lynhurtig Nielsen, du er for sindssyg, i comeback løbet siden 2018, så sejrede han generelt, sammen med David ’BMW’ Kudsk, i Thorbens Peugeot 106 GTI. Det burde være direkte ulovligt at køre så stærk i en semi gadebil, men se ham kører en prøve med sådan en attack og samtidig fuldstændig kølighed i stilen, det er vitterlig fantastik at overvære, manden er gal vs genial.

MAZDA 323

, så snakker vi Preben Larsen og hans performance er lige så flot og vild. Sammen med sin kone Orathai Larsen så mestrer han disciplinen i at køre den rigtige linje og så er køreteknikken lige til klubrally sportens ABC, 3’er generelt men vinder på lyden.

LOKALE PATRIOTER

, Patrick Brill Clausen vandt klassen sammen med Michael Broberg Sørensen i Peugeot 206 RC, og Patrick var glad for igen at sidde bag rattet, dog ikke i hans normale Opel Adam Cup bil. Til DM1 havde han en slem afkørsel med den bil, men heldigvis havde han stadig æ gøj, og det var dejligt lige at mærke farten igen, og den var intakt, klassevinder samt 5’er generelt,

ASGER IVERSEN og Andersen Clausen i Honda S2000 var også blandt favoritterne, men fik andenpladsen i klassen, da Kenneth ’always happy’ Krogh Andersen og Allan Have Leegård i BMW 323ti Compac havde fået de hurtige gear monteret. Trods tidstab med et udstødning som flere gange måtte hænges op med ståltråd, så hang Kenneth ikke i bremserne, og hans kørsel er en fryd for kameraet., klassevinder samt 2’er generelt, såååååådaaaan.

DE SKAL BARE NÆVNES, Niels og Inger Bjerre som vandt klassen for pensionister og 2’er i klasse 6 samt 7’er generelt i deres Peugeot 306 GTI. De er begyndt at køre Yokohama i deres nye Peugeot 208, men hygger sig også med klubrally i deres hurtige 306 GTI, og så er Ingers humør altid til en generel førsteplads.

SJÆLLANDSK ISLET, Preben Larsen/Orathai Larsen i Mazda 323 og Steen Petersen/Nanna Holm Lauridsen i Ford Fiesta kører gerne til Jylland og deltager i løbene, det er bare dejligt at se deres glæde over løbene og prøverne og hyggen især.

KLASSESEJRE _ KLASSE KAMPE _ HUMØR _ HUMOR

, i klubrally er kammeratskabet bare fantastisk, uanset om man vinder, udgår eller har knap så god en dag, sammenhold du, som Nanna sang i 8o’erne hvis nogle ellers kan huske den sang, ellers er den her –

/Allan POST

/billeder fra præmie overrækkelsen Karsten Damm