Robert Schlünssen kom på podiet i Juniløbet, men BMW-køreren, der vandt Åbningsløbet foran den svenske delegation, havde ikke for alvor farten denne gang.

Køreren i den grøn/hvide BMW fra Alternative Engineering kunne ikke få bilen til at opføre sig, som han gerne ville, så den var for nervøs i bagenden.

– Jeg er ikke helt tilfreds, den kører ikke helt som den skal, selvom vi har lån lidt opsætning fra Casper til andet løb, siger Schlünssen til Racemag og henviser til den orange Telesikring-BMW, der deler paddockplads med Fukamuni Racing.

Trods utilfredsheden med setuppet, så var der en anden begivenhed, der overskyggede dansk/tyskerens løb. Jason Watts start.

– Jason kom bare, den start var bare af en anden verden. Den var vist ikke helt ok, men jeg forstår godt, at de ikke gjorde noget ved det, siger Schlünssen.

Robert Schlünssen er fortsat med i toppen af DTC, selvom teamet måtte stå over løbene på Padborg Park. Til glæde for DTC har teamet nu bekræftet over for Racemag, at de stiller til start på Ring Djursland i august.

Foto: Racemag