Robert Schlünssen var den næstmest scorende ved Grand Prix Danmark efter teamkammeraten Casper Elgaard. Men Alternative Engineering-køreren var ikke helt tilfreds efter tredje afdeling i Scandinavian Touring Car Cup trods andenpladsen i løb to.

– Jeg kan ikke få det til at køre i kvalifikationen – det er min akilles. Casper (Elgaard, red.) kan, så det må ligge hos mig, siger Robert Schlünssen til Racemag.

– Jeg vidste dog, at jeg kunne være med i løbene, så det var godt efter omstændighederne, siger BMW-køreren, der for første gang i sin standardvognskarriere kører med baghjulstræk.

– Efter safetycar i andet løb blev dækkene for kolde, og så gik de helt ned. Der røg balancen fuldstændigt, siger Schlünssen, der umiddelbart efter safetycar-perioden i andet løb var helt oppe i bagsmækken på den senere vinder Thed Björk.

Næste gang Schlünssen skal i aktion bliver til Scandinavian Touring Car Cup-finalen 2010 på Ring Knutstorp. Det bliver et nyt bekendtskab for den unge kører.

– Jeg har aldrig set Ring Knutstorp før, så jeg håber på en test – nu må vi se, om vi kan finde de penge, siger Schlünssen, der har måttet stå over enkelte løb denne sæson.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk