Robert Schlünssen kunne tage en podieplacering i første løb på Ring Djursland, men i andet løb blev BMW-køreren sat på sidelinjen allerede på første omgang med en brækket trækaksel.

Selvom Alternative Engineerings kører ligger toer i mesterskabet i øjeblikket, så har han nu rettet fokus mod Scandinavian Touring Car Cup, hvor han tog en sejr i Åbningsløbet i april.

– DTC er væk nu, så vi kan koncentrere os om det skandinaviske i stedet. Vi har mange dæk tilbage fra denne weekend, og det var også planen, siger Robert Schlünssen, der i første løb skyggede Telesikring-køreren Casper Elgaard på vej mod tredjepladsen.

– I første løb lå jeg og skyggede Casper og kunne lure lidt på ham. Han har stor erfaring med BMW’en, så jeg fik lært lidt ved at ligge bag ham. Det nåede jeg dog ikke at vise, siger Schlünssen videre til Racemag.

Til publikummernes glæde blev Sommerløbet afviklet i solrigt vejr med temperaturer på den rigtige side af 20 grader. Hvis det stod til Schlünssen, så skulle det dog have silet ned.

– Vi kørte en enkelt træning i regnvejr, og nu kunne jeg rigtig godt tænke mig at køre et heat i regn. Det tror jeg kunne have været sjovt, siger Schlünssen, der tidligere har lavet mindre mirakler i Peugeot 307 i regnen på netop Ring Djursland.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk