Denne weekends test bød på lidt smugkiggeri på ReeSports 2009-design og endelige køreropstilling. I dag blev bilerne så endeligt præsenteret i fuld krigsmaling komplet med nye sponsormærker.

Den grønne farve skal repræsentere den nye, grønne linje, som ReeSport-holdet vil lægge efter overgangen fra gængs racingfuel til bioætanol med 85 procent alkohol.

Jan Magnussen og hans 2009-racer
Jan Magnussen og hans 2009-racer

– Jeg synes den ser super sej ud. Det er lykkedes rigtig godt, at få den grønne farve til at tage sig rigtig godt ud sammen med de sorte stafferinger. Selvfølgelig tager vi en chance ved at køre med biobrændsel, men vi er opsatte på, at få det til at virke. I Sverige får man lov til at tage seks kilo vægt ud af bilen, men i Danmark får vi indtil videre 15 kilos strafvægt. Men vi har sat os for, at det er vejen frem for vores team, så vi er selvfølgelig meget spændt på, at komme i gang med sæsonen, siger Jan Magnussen.

Som ventet bliver holdkammeraten igen i år Martin Jensen.

Designet af ReeSports 2009-bemaling står Thomas Norsted bag – samme webdesigner og grafiker, der kan skrive Racemag på sit cv.

Fotos: Jan Kaiser