Blot ni måneder efter sin opstart er Racemag nu nået til en milepæl i den korte historie. Artikel nummer 1.000 er nået, siden sitet tog sin begyndelse og officielt åbnede op til Formel 1-sæsonstarten i slutningen af marts.

Siden er stofområderne blevet udvidet, ligesom sitet har fået flere nye funktioner til glæde for læserne. Blandt andet kan man følge nyhedsudviklingen gennem Racemag hvor end man befinder sig, både via hjemmesiden, Twitter og Facebook.

Og flere nye funktioner kommer til i det nye år, når Racemag opdateres til version 2.0. Men også på stofområderne vil der ske positive ændringer, særligt til glæde for de motorsportsfans, der følger motorcykelsportens kongeklasser MotoGP og Super Bike samt de hjemlige serier med firhjulede racere som Advan Cup, Renault Clio Cup og historisk motorsport.

Racemag.dk som det så ud i marts 2009
Racemag.dk som det så ud i marts 2009

Læs eller genlæs nogle af de første historier på Racemag, der har været med til at markere Danmarks nyeste motorsportsmedie som et uafhængigt, nyhedsdrevet medie. Historierne var alle blandt de mest læste i Racemags start – og sikke tiden er gået allerede:

26. marts 2009: Super John retur i DTC

27. marts 2009: FDM Jyllandsringen klar til Race 07

29. marts 2009: Button vinder sæsonpremiere

30. marts 2009: Op ad bakke for Sturup Raceway

Gå selv på opdagelse i arkivet – klik her og se tilbage på motorsportens 2009.