Det bliver nu i langt større grad muligt for motorsportsklubber, kørere og teams at blive synlige i mediebilledet.

Racemag åbner op for muligheden for, at langt flere kan komme til orde på landets største site dedikeret til motorsportsnyheder.

Det sker ved at Racemag giver mulighed for, at man selv kan uploade pressemeddelelser og fotos til en særlig side på websitet. Dermed får langt flere mulighed for at fortælle motorsportsfans og sponsorer om resultater og øvrige nyheder fra deres del af motorsportens mangfoldige verden.

– Vi åbner op for at kørere, teams mv. nu selv kan uploade pressemeddelelser for at tilgodese de dele af motorsporten, som vi af gode grunde ikke kan dække. Det gælder blandt andet gokartsporten, mens også grene som klubrally, klubrace og så videre. Årsagen er ganske enkelt, at vi alle arbejder frivilligt og i vores fritid med at dække motorsporten så godt som muligt, og på denne måde får både læsere og udøvere lidt ekstra, siger redaktør og stifter Bo Skovfoged.

Læg selv dine pressemeddelelser på Racemag - klik på ikonet i højre kolonne

Pressemeddelelserne – som altså adskiller sig fra det øvrige stof på Racemag ved ikke at være journalistisk bearbejdet og prioriteret – vil ligge i en særskildt sektion under ’pressemeddelelser’ og vil blive vist med overskrift på forsiden, så historierne får maksimal eksponering samtidig med, at de er skarpt adskilt fra det øvrige motorsportsstof.

Man kan selv uploade en pressemeddelelse og foto via ganske få trin, og begge vil efterfølgende blive godkendt af redaktionen og publiceret.

– Det nye tilbud betyder, at vi sætter endnu større fokus på at finde og skrive vores egne nyheder på Racemag – noget, der har været vores særkende siden begyndelsen for lidt over to år siden. Tilbuddet med at uploade pressemeddelelser er først og fremmest henvendt til de, der ellers ikke får taletid på Racemag, men alle er velkomne til at uploade deres pressemeddelelser. Ser vi noget ekstraordinært, så tager vi gerne fat på en historie og gør endnu mere ud af den, siger Bo Skovfoged.

Racemag har netop gennemgået en makeover, som pressemeddelelsesfunktionen er del af. Racemag er designet og bygget i samarbejde med Norsted http://norsted.dk/

Mere end 12.000 brugere klikker forbi motorsportssitet Racemag, der også leverer motorsportsnyheder til bl.a. Bil Ekspressen og FDM.

Klik ind på uploadsiden nu og upload din pressemeddelelse nu!