Team FormulaSport er tilbage på banen i en lidt anderledes form end man tidligere har været vandt til. Racerbilerne er skiftet ud med en racing simulator, som er bygget af race engineer Kenneth Melbye Larsen og Team FormulaSport ejer, Henrik Jacobsen.

Ideen tog sit afsæt fra en prøvetur i en tilsvarende simulator på motorsportsmessen i Birmingham, hvor en del omgange blev kørt, med henblik på at investere i en tilsvarende simulator. Efter nøje evaluering, blev vi dog enig om selv at bygge en simulator, som skulle være endnu mere tæt på den virkelige fornemmelse, som man er vant til fra en rigtig racerbil. Desuden så vi også andre muligheder og fordele ved selv at bygge vores egen simulator, bla. muligheden for fuld datalogging support.

Efter et års undersøgelse, planlægning og opbygning, samt omfattende tests, kan vi nu melde klar til start. Vi kan nu tilbyde interesserede kører, flere forskellige paletter omkring kørsel og test.

Det kunne være man blot har et brændende ønske om at prøve at sidde i et rigtigt Formel chassis, bygget i carbon fiber, og køre på baner som Spa eller Monza for bare at nævne et par af de store.

Det kan være man er en ung go kart kører, der gerne vil forberede sig på en kommende sæson i en rigtig racerbil, og gerne vi bruge vinteren til denne transition.

Muligvis er man en god kører der har behov for at udvikle sig, i den situation er det bare en bekvemmelighed ikke at skulle tænke på udgifterne til nye dæk og evt. udgifter ved afkørsler. Der kommer nemlig ikke en ekstra regning.

Er man helt hardcore, kan man blive vejledt af kyndige folk, der har stor viden og ekspertise inden for datalogging system. Vi kan downloade informationerne fra selve kørselen, og arbejde med optimering af kørere, som var vi på den selvsamme racerbane i virkeligeheden.

Mere information omkring Sim Tech Sport og vores simulator kan du finde på www.simtechsport.com