Søndag på Padborg Park blev en historisk dag for Hartmann Honda Racing. Første finalesejr var faktum, da James Thompson i kørte sig selv i front af DTC 2009. Men lidt længere nede i rækkerne tog Per Poulsen hattrick med tre sejre i Cuppen og føring i mesterskabet for de ikke-professionelle kørere.  

– I det store og hele kan man ikke være andet end tilfreds. Jeg ender ud med at vinde privatcuppen, men jeg havde selvfølgelig håbet på at kunne blande mig lidt mere i specielt heat to og kunne have holdt en bedre placering, end jeg egentlig gjorde, men mine tanker lå nok mest på DTC Cuppen, siger Per Poulsen med henvisning til det andet af søndagens tre løb.

Her formåede Honda-køreren længe at indtage en andenplads efter den garvede John Nielsen, men midtvejs i løbet måtte han lade en række konkurrenter slippe forbi.

– Det er jo så tæt i DTC, at når først en kommer forbi, så ligger den næste klar, siger Per Poulsen.

– Men det er DTC Cuppen, jeg kører efter, og det kan hurtigt gå galt, når man ligger og kæmper med nogen, som man føler er hurtigere end en selv. Hvis man skal lukke for meget af for dem, så kan det også koste for meget på ens egen speed. Det gjaldt egentlig om at finde sin plads i feltet og så køre derfra, slutter Poulsen.

– Jeg er rigtig glad på teamets vegne. Det er på en eller anden måde en tilbagebetaling for alt det arbejde, som de har gjort i vinterens løb. Det er virkelig et stort teamresultat, supplerer James Thompson oven på teamets gode weekend.

Foto: Anders Molin