Michelle Gatting gearer op i den kommende sæson fra VW Scirocco R-Cup til Porsche Carrera Cup Deutschland.

Den unge danske racerkvinde stiller til start i den hurtige tyske mærkeklasse, som tidligere har haft succesfuldt dansk islæt i form af Nicki Thiim og Michael Christensen.

Og Gatting kommer til start netop for Thiims tidligere team, Attempto Racing, der de sidste mange sæsoner har været med helt fremme i serien og vandt teammesterskabet med Kévin Estre og Thiim.

– Jeg glæder mig enormt til at arbejde med teamet, men også min team chef Arkin Aka. Jeg har mødt ham et par gange i år og har allerede et super forhold til ham. Hans team er meget professionelt, så jeg er sikker på at de leverer det bedste materiale til mig, siger Michelle Gatting til Racemag.

– Jeg glæder mig til at komme i gang med at teste, så jeg kan få en fornemmelse af hvor jeg er henne. Det bliver en hård sæson, feltet er enormt godt med 36 biler til start. Jeg håber selvfølgelig på nogle gode resultater, men vil ikke have for høje forventninger, da jeg ved hvor svært det bliver. Jeg er dog klar til at kæmpe, vise noget fedt race og at kvinder godt kan være med i toppen, siger hun videre.

Gatting har tidligere kørt Porsches cup-bil, da hun var med til det tyske mærkes udtagelse til juniorprogrammet. Gatting har også for nyligt testet for Attempto-teamet på den spanske Ascari-bane.