Alt tegnede lyst for Michael Christensen, der som kartingkører tog sejre og podier internationalt og herhjemme – herunder EM-titlen i 2005 og VM-sølv i 2006. 

En managerkontrakt med Harald Huysman og Jan Ove Nystuen, der bl.a. havde ført Jenson Button og Kimi Räikkönen frem, og titel som BMW-junior fulgte, og alt tegnede lyst for køreren fra Karlslunde, der havde sigtet rettet mod Formel 1.

Men sådan skulle det som bekendt ikke gå for den sympatiske danske verdensmester. Et bagland i absolut topklasse og resultater fra øverste hylde i karting og senere også i Formel BMW, og så gik turen til GP3, en klasse der skulle lede videre til GP2 og Formel 1. Men alt gik galt trods et team ledet af så prominente navne som Mark Webber og Christian Horner, pengene slap op og Christensen karriere kørte af sporet. 

Men en bekendt fra Formel BMW-dagene var nu rykket til Porsche – og Christensen blev inviteret til en shootout, da det tyske mærke skulle genoptage deres juniorprogram. Danskeren vandt, og resten, som man siger, er nu historie. 

Det er da lige indtil 2020, hvor Christensen som regerende verdensmester får en fyreseddel – og senere bliver hentet tilbage til Stuttgart-mærket. 

Hør den åbne og ærlige beretning fra Michael Christensen selv i denne udgave af podcasten Det ternede flag. Bo Baltzer Nielsen og Bo Skovfoged er i studiet med verdensmesteren og Le Mans-vinderen.