Med under to timer tilbage af årets Le Mans udspillede sig et drama på banen, hvor André Lotterer skulle kæmpe for at komme forbi Peugeot #7 med Marc Gené.

Flere gange pressede Peugeot-køreren, der var fire omgange efter den førende Audi, Lotterer ud af banen i manøvrer, der fik både paddock og samtlige i presserummet på banen til at reagere med hovedrysten – og kommentatorerne på Radio Le Mans til at fare helt op i det røde felt.

Anthony Davidson, der også tidligere blev beskyldt for at køre unfair, mener ikke der var tale om usportslig kørsel.

– Lad os lige få en ting på det rene. Jeg fik ingen teamordrer overhovedet. Alt det er en gang BS (bullshit, red.) efter min mening. Jeg kan ikke tale for andre kørere, siger Anthony Davidson til Autosport.

Både han og teamkammerat Marc Gené fik vist det blå flag adskillige gange i scener, der bragte minderne fra ILMC-finalen i Zhuhai tilbage. Her blev den førende Audi holdt op af en af Peugeot-racerne, der var en omgang bagud. Dén taktik fra det franske team kostede Audi sejren ved det tilfælde.

– Jeg gjorde det af eget initiativ, da jeg nu ved i sportscarracing, at de blå flag ikke betyder noget. Og Audi-kørerne holdt mig gladeligt op i Spa, og jeg accepterer det, for det lader til at være en del af reglerne i langdistanceracing. Så jeg havde det sjovt, da jeg legede med Audien, siger Davidson videre.

Peugeot-boss Quesnel kommenterede episoden således på live-tv:

– Det er meget glat… Der var ingen blå flag.

Døm selv – og kommenter gerne under artiklen:

[poll id=”46″]

Foto: Screenshot