Knap 200 dage skulle der gå, inden der faldt endelig afgørelse i sagen om Per Poulsens straf for overhaling af Jason Watt i Sensommerløbet på Ring Djursland 2009. Afgørelsen betyder, som nævnt tidligere her på Racemag, at Per Poulsen mister DTC Cup-sejren til Jens Møller. Poulsen selv mangler ord i kølvandet på afgørelsen.

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige andet end “tillykke til Jens Møller”, siger Per Poulsen til Racemag, der ikke har meget til overs for hele den måde,  sagen er forløbet på.

– Jeg synes det er ganske forfærdeligt skruet sammen. Det er jo ikke første gang, at et mesterskab er afgjort så lang tid efter. Og selve hændelsen på  Ring Djursland var helt hen i skoven. Jeg mener, at det var hovedrystende, at jeg overhovedet fik en straf, siger Poulsen videre til Racemag.

Sølvvinderen i DTC Cuppen har hørt forløbet genfortalt, hvor dommeren på banen ikke ville straffe Poulsen for hændelsen. Alligevel faldt der en straf fra juryen, hvor ét af medlemmerne efterfølgende rådede Poulsen til at appellere straffen, fordi han efter sigende havde en god sag. Det fortryder han nu.

– Set i bakspejlet skulle jeg have ladet være. Men jeg har omvendt også set overhalinger, der var meget værre, uden køreren blev straffet, siger han og hentyder til Jan Magnussens overhaling i DM-finalen 2009, hvor den tidligere Ree Sport-kører måtte ind over banens flaps i svinget for at komme forbi.

Per Poulsen får en begrænset motorsportskalender i 2010. Fynboen skal køre to løb i DEC for VHA Trim Motorsport sammen med Peter Rasmussen og Jacob Kristensen i Renault Clio.

Foto:  Thomas Norsted, www.racemag.dk