Dysten mellem Hartmann Honda Racings Per Poulsen og FDM Motorsports Jens Reno Møller skal afgøres søndag til DM-finalen. Men forud for løbet ved Per Poulsen endnu ikke, om han får en straf for et sammenstød under seneste løb på Ring Djursland.

Straffen betyder, at Poulsen til det først af de tre løb skal starte seks placeringer længere nede end hvad kvalifikationen ender med. Denne dom har Hartmann Honda Racing anket, uden dog at vide, hvor de står.

– Ankebehandlingen skulle foregå i går, men seks timer før mødet blev det aflyst. Vi ved ærligt talt ikke, hvad der sker. Det er noget underligt noget. Vi er blevet lovet en forklaring, men vi har også bedt om, at anken kan få opsættende virkning, hvis den ikke bliver behandlet, siger Per Poulsen i en pressemeddelelse.

Men det er ikke kun en straf, der lurer i horisonten. Også andet kan spille ind på Poulsens muligheder for at forsvare sin føring.

– Vejret kommer også til at spille en væsentlig faktor. I tørvejr ved vi hvor vi står, men i regnvejr er der så mange andre faktorer, at vi ikke ved, hvor vi står henne. Men det gælder bare om at køre med hovedet hele weekenden og så ellers styre sig uden om eventuelle problemer og uheld, der måttet opstå, siger Per Poulsen

Foto: Thomas Norsted