I weekendens test kørte James Thompson tredjebedste tid samlet. Men britens teamkammerat i Hartmann Honda Racing var ikke langt fra på en samlet sjetteplads. Optakten til årets DTC-sæson tegner godt for Honda-teamets satsning i DTC Cuppen – også selvom Per Poulsen sidst kørte DTC for knap syv år siden, under noget andre forudsætninger.

– Jeg kan dårligt huske, hvordan det var sidst, men jeg kan godt mærke, at det hele er kommet op på et helt andet niveau end den måde, jeg kørte i 2002. I dag er det selvfølgelig på et helt andet plan, så det er en kæmpe oplevelse, siger Per Poulsen, der i sidste weekend for første gang skulle prøve sin nye Honda Accord DTC-racer.

– Jeg er godt tilfreds med forløbet, og jeg kunne mærke, at det gik fremad for hver gang, jeg var ude at sidde i bilen. Indtil videre har tiderne vist, at vi kan gøre os gældende, i hvert fald i privatcuppen, og det er jo selvfølgelig også den, jeg sigter efter, og det er det primære mål her til at starte med. Så må så se, om vi kan komme op og blande os med de professionelle, siger Per Poulsen.

Også teamchef Hans Hartmann er fuld af optimisme forud for premieren – som nævnt tidligere på Racemag, tror han på samlet sejr til James Thompson. Men det kræver, at en vis gudinde er på Honda-teamets side.

– Jeg synes, at vi havde en god fortest i sidste weekend, og jeg føler selv, at vi er rimeligt godt med. Både generelt og i DTC Cuppen, hvor vi burde ligge i den rigtige ende, så hvis heldet tilsmiler os, skulle vi gerne kunne komme på pallen. Nemt bliver det ikke, men vi prøver, siger Hans Hartmann.

Foto: Christina Kronborg