Padborg Park blev for nyligt lanceret til Race On, SimBins computerspil baseret på WTCC’s 2008-sæson. Dermed er alle danske baner, der indgår i DTC-kalenderen nu tilgængelige til computerspillet.

Tidligere har danske racerkørere kommenteret computerversionen af FDM Jyllandsringen – nu er Racemag klar med en tur rundt på banen.

Padborg Park er en realistisk oplevelse på computeren - her hårnålen

– Jeg synes bl.a., at chikanen er godt lavet, man kan nemt miste bilen på vej ud af den, og det er da også set nogle gange i virkeligheden, så vidt jeg husker, siger Michael Kristensen, der som 1600 Challenge-kører flere gange har været på Padborg Park – i virkeligheden.

Michael Kristensen er også en habil simracer, der blandt kører i Danish Race Leagues Dansk Metal S2000 Championship.

Et andet sving, som har det med at fange kørere i virkeligheden, er højrekurven, der leder ud på startgridden.

– Svinget ud på langsiden er også rigtig meget som i virkeligheden – altså, man tror, man kan holde meget mere gas på igennem end man virkelig kan, og ved det risikerer man at ryge af banen. I virkeligheden har den også sådan et lille “knæk” inde midt i svinget. Det er en meget udfordrende bane, også med hårnålen helt nede i bunden af banen, den er svær at bremse sig korrekt ind i, siger Michael Kristensen.

– Tiderne som jeg ihvertfald har kørt i en WTCC-racer passer udemærket til virkeligheden, og jeg synes, man skal stramme sig noget an for at komme derned.

Læs mere om banen og få linket til download her.

Fotos: screenshots fra spillet