Michael Outzen melder klar til anden afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship, når det går løs allerede denne weekend på Padborg Park.

Det bliver dog ikke i den hvid/blå racer fra Team Polar Racing, at fynboen stiller til start. Det bliver i stedet for Elgaard Motorsport, hvor den tidligere DTC Cup-mester overtager den bil, Kristian Poulsen kørte til en podieplacering i Åbningsløbet.

– Jeg tror det bliver hylende morsomt at køre på Padborg med de her biler. Hvordan vi lige får bremset for enden af langsiden med den høje fart, ved jeg ikke, men så må jeg have et anker med som jeg kan smide ud efter 150 meter mærket, lyder det fra Michael Outzen.

Team Online og JM Handel står bag den sene aftale med Elgaard Motorsport. Peter Vesti er tidligere på ugen blevet offentliggjort som kører ved siden af John Nielsen i de Polar Seafood-indsatte Camaroer.

– Michael Outzen er uden tvivl en fantastisk kører hvilket hans tidligere resultater i DTC viser og han bliver en stor styrke for Elgaard Motorsport / STARK Racing i weekenden. Som kører ønsker jeg at vinde Auto-G DTC mesterskabet for kørerne, men som teamejer er teammesterskabet mindst lige så vigtigt, og der vil Michael Outzen helt sikkert komme til at spille en stor rolle på Padborg Park, siger Casper Elgaard til teamets Facebookside.

Du følger naturligvis Auto-G DTC her på Racemag hele weekenden.

Så du Racemags onboardvideo fra Åbningsløbet? Se den her: