Michel Nykjærs lørdag på Brands Hatch har i mere end én forstand været op ad bakke. Efter blot fem omgange i første træning understyrede danskeren af banen i Paddock Hill Bend og ramte autoværnet kraftigt.

Danskerens SEAT Leon TDI blev voldsomt skadet ved uheldet, men også Michel Nykjær selv var hårdt ramt efter sammenstødet med dækstablen.

– Michel blev slået ud og var svimmel i et kort stykke tid efter. Han kommer på benene og kommer til sig selv, men har ondt i både ryg og fødder efter en voldsom rystetur i bilen. Han var en tur forbi lægen, som konstaterede at han er ok, men har lidt smerter efter uheldet. Bilen var også temmelig medtaget, men et team af fantastiske mekanikere fik sat den sammen så han kunne køre igen, siger Michel Nykjær kæreste Stine Østergaard fra Brands Hatch.

– Resten af dagen har været lidt op ad bakke. Anden træning skulle bruges til at funktionsteste bilen og få nogle omgange i den. Kvalifikationen lå heller ikke til Michel, bilen fungerede ikke helt, Michel og hans ingeniør sidder og kigger på data nu, så han kan desværre ikke fortælle, hvad der var galt, men den satte ud flere gange og var bare ikke
hurtig nok, lyder det videre fra Brands Hatch.

Foto: Stine Østergaard