Nu er det muligt at få et dagligt nyhedsbrev med de seneste nyheder fra Racemag – direkte i din indbakke. Med Racemags nye nyhedsbrev får du en mail med overskrifter og direkte link til de nyheder, der har været på Danmarks nok hurtigste motorsportssite.

Dermed er der nu endnu en vej til at holde sig opdateret om nyhederne inden for DTC, Formel 1, rally, Le Mans og meget mere.

Du får det daglige nyhedsbrev fra Racemag ved at klikke på linket ’Tilmeld nyhedsbrev’ øverst på Racemag – eller ved at klikke på linket her.

I det tomme felt indtaster du din e-mailadresse, hvorefter du bliver ført til en ekstern side. Her skal du blot indtaste den kode i det tomme felt, som kan ses i billedet (dette er for at undgå misbrug). Når du har indtastet koden, så klik på ’Complete subscription request’ (Fuldfør abonnement), og du får en mail tilsendt, som du skal bekræfte ved at klikke på linket.

Når det er gjort, så er du altid opdateret med nyhedsbrev fra Racemag.

Tip: Vidste du, at du kan holde dig opdateret på flere måder? Racemag tilbyder RSS-feed og Twitter-feed – klik på de to links for at se mere. Alle tjenesterne er naturligvis gratis.

Grafik: Salvatore Vuono