Det svenske rallytalent P-G Andersson får atter mulighed for at køre WRC, når han i Rally Bulgaria skal køre en af Stobart M-Sports Ford Focus.

P-G Andersson, der er dobbelt J-WRC-mester og var en del af Suzukis WRC-satsning, kører denne sæson S2000-klassen, hvor han vandt sit hjemmebaneløb tidligere på året.

– Jeg er virkeligt stolt af at komme til Stobart-teamet i en Ford Focus RS WRC. Jeg fik min første test i Focusen for to uger siden på grus, og alt gik godt. Min eneste bekymring er, at etapperne i Bulgarien er på asfalt, og det er ikke min favorit, så det vil tage lidt tid at blive vant til bilen på et nyt underlag. Jeg er dog sikker på, at det vil gå fint, og jeg er spændt på at komme til teamet, siger P-G Andersson til wrc.com.

Rally Bulgaria løber af stablen den 8. juli.

Foto: Tony Welam