Udgiverne bag Race 07 barsler nu med en ny udgivelse. Race On bliver navet på seneste skud på stammen af den populære Race-serie.

Nu har SimBin annonceret næste titel i deres voksende spilprogram. Race On vil ramme markederne inden for kort tid. Med den nye titel kan pc-spillere se frem til at køre i 2008-sæsonens WTCC-biler. Dermed bliver listen af de kendte S2000-racere udvidet med Seat Lean TDI samt Lada 110.

Derudover bliver kalenderen opdateret med Okayama-banen i Japan (tidligere Aida TI Circuit).
Som et tillæg til WTCC-serien kommer Race On også med en helt ny formelklasse, nemlig Formula Masters, der i 2008 fulgte WTCC-seriens europæiske løb.

En bonus bliver også, at der kommer fem nye amerikanske baner med, herunder Laguna Seca samt STCC-spillet som addon.

SimBin-titlerne er blevet godt modtaget på spilmarkedet, og har skabt en lang række ligaer. I Danmark er den nok førende liga, Danish Race League, startet op med udgangspunkt i den første WTCC-titel fra SimBin, Race.

– Der er et stort antal communities verden over, der bruger vores spil i deres ligaløb, og vi vil være sikre på, at vi kan tilbyde udfordrende indhold, der appellerer til både eksisterende som nye spillere. Ved at bygge på eksisterende titler gør vi det muligt for disse communities at ekspandere og udbygge deres ligaer, samtidig med at de fastholder en stabil platform, siger danske Mikkel Gram-Hansen, der er community manager hos SimBin Studios.

SimBin kan ikke komme nærmere en releasedato end andet kvartal 2009.

Sponsor-link: Få en Spilnu Bonuskode og Tivoli Casino Bonuskode her!