Feltet i Mekonomen Rally Championship – det danske mesterskab i rally – blev kraftigt forstærket ved Tegee-Dan Rally, der lørdag blev kørt med Roskilde som base. Anders Grøndal/Veronica Engan, begge Norge, var til start i den VM-bil, som i 2005 blev brugt af verdensmesteren Petter Solberg til at vinde det svenske VM-rally, og selv om bilen havde en del år på bagen, gav den avancerede VM-teknik en klar fordel på de danske veje.

Anders Grøndal/Veronica Engan satte hurtigste tider på stort set alle hastighedsprøver, og da de nåede målet på Dyrskuepladsen i Roskilde, var de godt to minutter foran bedste danske mandskab, Christian Jensen/Freddy Pedersen, Ans/Bjerringbro. Dette mandskab sluttede dog som bedste danske hold i 4WD-gruppen, og da Tegee-Dan Rally var fjerde rally i træk, hvor de har scoret maksimumpoint, er Christian Jensen/Freddy Pedersen nu sikre på Danmarksmesterskabet i 4WD-gruppen.

I 4WD-gruppen var det dog Tim Svanholt/Carina Møller, Roskilde/Tåstrup, der lagde stærkest ud med at være bedste danske hold på første hastighedsprøve efter de senere norske vindere, men på tredje hastighedsprøve havde de en afkørsel, som ødelagde en oliekøler, så holdet ikke kunne fortsætte. Herefter blev det i stedet Steen Andersen/Iben Louring, Brøndby/Amager, som over den resterende del af løbet gav Christian Jensen/Freddy Pedersen størst modstand i kampen om at blive bedste danske hold.

Også et andet mandskab kunne i Tegee-Dan Rally sikre sig DM-guldet på forhånd. Anders Rygaard/Henrik Skott, Korsør/Maribo, kørte godt nok af vejen på en af løbets første hastighedsprøver, så de skadede bilen, men da deres værste konkurrenter – Simon Vallentin/Sune Vallentin, begge Gislinge – fik gearkasseproblemer, kunne Anders Rygaard/Henrik Skott sikre sig guldet i 2WD-gruppen.

I Standard National og Tunet National er intet derimod afgjort før finalen – Danboring Rally på Bornholm i første weekend af november.

Med gruppesejre i Tegee-Dan Rally bragte Henrik Larsen/Jeannette Kvick, Hårlev/Maribo, og Kenneth Madsen/Henrik Dernoff, Gørlev/Ringsted, sig i front for de to DM-grupper.