Danske Nils K. Vestergaard har i foråret arbejdet sig frem mod det uofficielle EM for Formel Ford, der afvikles sammen med det traditionsrige Masters of Formula 3 på Zandvoort.

I den første weekend i juni mødes en lang række kørere fra både Storbritannien, Benelux og Skandinavien, og Nils K. Vestergaard er klar.

– I relation til min uddannelse som racing engineer er jeg i fuld gang med et års projektarbejde hos Formel 1-teamet Force India, siger Nils K. Vestergaard i en pressemeddelelse.

– Jeg har derfor valgt at fokusere på Formel Ford Benelux-serien (FFB), idet man som studerende i praktik ikke har store muligheder for at oparbejde både et fornuftigt CV og holde meget fri til motorløb. Jeg glæder mig dog til en fair fight mod mine danske konkurrenter i singleseateren, siger han.

Flere udenlandske kørere havde valgt at smugtræning på Zandvoort i forbindelse med den netop afviklede 2. afdeling af FFB 2010. Nils K. Vestergaard kom i mål foran nogle af de hårde engelske konkurrenter på en tredjeplads, mens det gik baglæns i andet løb og sluttede på en ottendeplads.

Som resultat af løbsweekenden avancerede Nils K. Vestergaard til en samlet tredjeplads i FFB-mesterskabet 2010, hvor udenlandsdanskeren har gode muligheder for yderligere fremgang.