Sæsonen slutter af med et brag, når Nicolaj Møller Madsen og resten af Audi Sport TT Cuppen i weekenden kører sæsonens sidste løb på legendariske Hockenheim i Tyskland. En flot sæson skal sluttes af med manér, når Nicolaj Madsen skal forsvare sin samlede andenplads i klassementet.

Den samlede andenplads skal holdes, så sæsonmålet om en samlet podieplads kan gå i opfyldelse. Derfor har det fynske talent arbejdet hårdt op til weekendens løb:

– Jeg har glædet mig rigtig meget til denne weekend. Vi har arbejdet stenhårdt, og har analyseret de sidste to løbsweekender for at lære så meget af dem som muligt. Nu føler jeg mig klar, glad og motiveret til at lave et topresultat på Hockenheim, siger Nicolaj Møller Madsen og giver følgende beskrivelse af banen i Tyskland:

– Hockenheim er en fantastisk bane med hurtige og langsomme sektioner. Desuden er der altid mange tilskuere – faktisk regner Audi med over 100.000 tilskuere samlet i weekenden – heriblandt en masse danskere og mange af dem er mine sponsorer, siger en spændt Nicolaj Møller Madsen.

Selvom den samlede førsteplads i Audi Sport TT Cup synes nærmest at nå, så skal der køres koncentreret i weekenden for at beholde andenpladsen og slutte 2015 af så godt som muligt.

– Jeg vil gøre mit for, at vi har noget at fejre på søndag. Det er så fedt med den enorme opbakning, som jeg får fra fans, sponsorer og samarbejdspartnere. Lige nu tænker jeg slet ikke på placeringen samlet, men kun på de to løb lørdag og søndag, og på at få de bedste resultater ud af dem, siger Nicolaj Møller Madsen.

22-årige Nicolaj Møller Madsen er før weekenden placeret på en samlet andenplads i Audi Sport TT Cup med 164 point – 35 point efter polske Jan Kisiel og 0,5 point foran tyske Dennis Marschall på tredjepladsen. Nicolaj Møller Madsen fører derudover Audi-kørernes interne konkurrence om buzz ranking på de sociale medier.

Nicolaj Møller Madsen starter kvalifikationen i Tyskland fredag kl. 16.55, efterfulgt af løb 1 lørdag kl. 14.55. Løb 2 søndag har start kl. 09.50.

Løbene på Hockenheimring kan livestreames her:
http://www.audi-motorsport.com/de/en/home/livestream.html