Det fynske talent Nicolaj Møller Madsen afrundede søndag sin sæson i Audi Sport TT Cup på Hockenheim med en samlet andenplads. Dermed indfriede Møller Madsen også sit sæsonmål om en samlet podieplads i det tætte mesterskab.
Lørdag blev Nicolaj Møller Madsen nummer to, men da den nærmeste udfordrer, den 21-årige polske kører Jan Kisiel, samtidigt også hentede masser af point, stod polakken ikke længere til at hente i den samlede tabel.
Det slog dog ikke skår i glæden hos fynboen, der kæmpede sig vej fra 8. startposition til andenpladsen.

Over sæsonen har en stribe gæstekørere været med i klassen, og begge weekendens løb blev vundet af gæster. Lørdag var gæsten Audis René Rast, som dog ikke tæller med i den samlede stilling kva gæstetitlen. Derfor vandt feltets yngste kører, finnen Joonas Lappalainen, lørdagens løb foran Møller Madsen.
Historien gentog sig i øvrigt søndag – her var den vindende gæst Marco Bonanomi, der ligeledes kommer fra Audis sportsvognsprogram. Igen var finske Joonas Lappalainen næstbedst, mens Nicolai Møller Madsen kørte sig op fra sjette startposition til en tredjeplads – en andenplads, når gæsten Bonanomi trækkes fra.

Det har ikke været muligt at få et interview med Nicolai Møller Madsen ovenpå weekendens finaler. En del af forklaringen findes formentlig på Facebook, for han er taget direkte til tests på Slovakiaring og har lavet dette opslag på Facebook. Tryk på linket for at se billeder:

And here she is !My baby for today 󾌧󾮟󾟥󾭝󾟗More news coming later ☺️Audi Sport

Posted by Nicolaj Møller Madsen Fan Club on 19. oktober 2015