Nicolaj Møller Madsen imponerede i sin Audi, da det 22-årige motorsportstalent tog sejren i seriens i Silver Cup og en samlet 15. plads i sit første GT3-løb nogensinde.
En podieplads i Silver Cuppen, der er skabt for unge kørere under 23 år. Sådan lød målsætningen inden weekendens debut i GT3-serien Blancpain Sprint Series for Nicolaj Møller Madsen.

Og talentet indfriede sine egne ambitiøse forventninger, for i søndagens afsluttende race på Misano World Circuit i Italien kørte han sammen med makkeren Markus Pommer Audi Nr. 5 fra Phoenix Racing til en samlet 15. plads og en 1. plads i Silver Cup.
– Det var virkelig en stor oplevelse at køre mit første GT3-løb, og jeg er både glad og stolt over teamets resultat. Nu gælder det forberedelse til næste løb i England i starten af maj, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

Vild snurretur
Den unge danske kom over stregen i lørdagens kvalifikationsløb på en lidt utraditionel måde, da han i en overhaling i det sidste sving fik bilen ud på en mindre snurretur over målstregen.

Næste løb i Blancpain Sprint Series bliver på Brands Hatch i England den 7. – 8. maj.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her