DTC-køreren springer over næstsidste afdeling af mesterskabet efter et par hårde weekender. Danpor Motorsport-køreren er skuffet over procedurefejl fra dommerne.

– Vi har haft nogle meget uheldige weekender her på det sidste, hvor jeg har været ramt af nogle procedurefejl fra dommerne, som ikke skulle ske, hvilket selvfølgelig har kostet nogle gode point, som jeg har måttet smide væk, fortæller Nicki, der efter en række påkørsler og uheld under Grand Prix Danmark nu heller ikke længere har mulighed for at opnå den top 3-placering, han har jaget siden sæsonen begyndelse.

– Jeg synes selvfølgelig at det er træls, at jeg ikke kan nå noget i mesterskabet, så jeg kunne have kørt oppe i Norge. Men det er bare for mange penge at bruge på et løb man ikke får noget ud af ren mesterskabsmæssigt.

Nicki og Danpor Motorsport-teamet mener at der findes løsninger, så små fejl ikke straffes så hårdt, som Nicki føler sig i dette tilfælde. I den sidste ende drejer det sig om at drive et team på professionel vis, hvilket kræver sponsorer.

– Danpor Motorsport drives som en virksomhed, hvor sponsorer er vores eneste indtægtskilde, og denne indtægtskilde forventer, at alt der forbindes med Danpor Motorsport er 100 % professionelt, inkl. DASU og DTC, siger Nicki Petersen.

Den unge DTC-kører med den noget specielt udsmykkede Camaro er tilbage på banen ved DM-finalen på FDM Jyllandsringen sidst på måneden.

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her