Det bliver den blot 21-årige russer Evgeny Novikov og 24-årige, belgiske Thierry Neuville, der tager de to sidste pladser hos Qatar M-Sport-teamet i 2013.

De to talentfulde kørere deltager i samtlige 13 afdelinger i næste års WRC for Malcolm Wilsons M-Sport i ens Ford Fiesta WRC.

Novikov gjorde omverdenen ekstra opmærksom på sit talent ved at tage to podiepladser i årets WRC – den første i Portugal, hvilket gjorde ham til yngste podieindehaver i WRC. Novikov kørte under M-Sport i 2012 også til den sjetteplads, han sikrede sig i VM.

Thierry Neuville har også sat et aftryk på rallyverdenen de seneste sæsoner. Som Citroën-junior kørte han sig i 2011 til to sejre i IRC, mens han i 2012 kørte udvalgte afdelinger i WRC med en fjerdeplads som bedste i sit læreår. Sidst på sæsonen afløste han Nasser Al-Attiyah, der koncentrerede sig om OL i London, og forbindelserne kan altså betale sig for den unge belgier. 11 hurtigste prøver har Neuville, der igen får Nicolas Gilsoul ved sin side.

– Både Evgeny og Thierry var stærke kandidater, da forhandlingerne begyndte. De er unge, men de har vist ægte modenhed i år – kombineret med tydelig fart og mål om at køre alle rallies til ende og få så megen viden om prøverne som muligt. De har begge løbende udfordret fabrikskørerne, og deres 2012-resultater var fuldt fortjente. Jeg er sikker på at begge kørere har mere at bevise og at vi vil se imponerende præstationer fra dem i 2013, siger Malcolm Wilson i en pressemeddelelse.