Hej alle,

Jeg var til samtale med team chef Kurt Mollekens efter løbet på Hockenheim, og han sagde jeg bare skulle komme til Brno og så kunne vi finde pengene efter løbet.”Så vi kørte mod Brno, nu er vi på hotellet, hvor jeg træner hver dag i fitnesscenteret og slapper lidt af med min far. Byen er kedelig i dagtimerne. Men flotte udsigter er der virkeligt!”

Lige nu ligger jeg og kigger lidt onboard cam fra Brno banen på computeren. Det er en hurtig bane, og der er en del op- og nedstigning på banen, det bliver en rigtig fed bane at komme til at køre på.”

Mikkel Mac håber på bedre setup til Brno

Derudover har jeg tænkt på, at jeg håber teamet og jeg finder et bedre setup end på Hockenheim. Jeg stoler på teamet, og jeg glæder mig til at blive klar til at kæmpe med om sejren.”

Jeg må nok erkende, at mine tanker kredser mest om at sikre mig sponsorer til at kunne køre hele sæsonen. Det er dejligt, at teamchefen Kurt har givet os mulighed for at køre løbet, der er kun en uge mellem debutløbet og løbet i Brno.”

Torsdag skal jeg ud på banen og teste, derefter skal jeg nok fortælle Jer om banen og hvordan det føles at køre der.”

Efter løbet skal jeg til København, tale med journalister og prøve at finde budget for det næste løb. Men lige nu koncentrerer jeg mig om de to løb i Brno, det bliver dejligt at prøve at køre på banen, og kæmpe med om sejren!

Mikkel

Fotos: Peter van Egmond