Mikkel Mac starter weekendens første løb i Formula Renault NEC på pole position. Den danske teenager var hurtigst i kvalifikationen til de to første løb og starter dermed fra spidsen foran Rogier de Wit.

Dear Schilling starter som otter og tier i de to løb.

I andet løb skal danskeren starte som nummer to efter Jeroen Mul – vigtigst af alt er dog nok, at den mesterskabsførende Ludwig Ghidi fra danske KEO Racing starter som nummer fire i begge løb.

– Det var ret fedt. Bilen kører rigtigt godt, og hvor god den er, har jeg jo lige vist. Jeg kunne sagtens have kørt endnu en omgang med den samme tid, så jeg kunne have fået pole i lørdagens andet løb også. Det fik jeg dog ikke lov til af teamet, siger Mikkel Mac i en pressemeddelelse.

– Men det er fint, der starter jeg alligevel i anden startposition bag Jeroen Mul. Og jeg ved fra tidligere at jeg godt kan køre fra ham, han skal nok lave en fejl på et tidspunkt, slutter han.

Formula Renault NEC kører i denne weekend tre løb, hvor resultaterne i de to første løb bestemmer startrækkefølgen i tredje løb.

Foto: Chris Schotanus