Det var ikke en decideret jublende Mikkel Mac, der forberedte sig på mesterskabsfesten i Fukamuni Racing søndag eftermiddag på FDM Jyllandsringen.

Falstringen havde forud for finalebraget sat et mål om at snuppe mindst én podieplads, da titelchancerne var rent matematiske. Det var da også lige ved og næsten, men køreren i #22 måtte nøjes med en fjerdeplads som bedste resultat i de to løb.

– Jeg er skuffet over at jeg ikke har taget en podieplads. Det var mit mål for weekenden. Jeg har vundet de seneste to weekender, vi har kørt løb, så jeg ville ikke være tilfreds med andet end podiet, siger Mikkel Mac til Racemag.

Mac lå i begge løb lige uden for podiet – i første løb lige bag Jan Magnussen, men i det løb kørte Mac teamtaktisk, da Magnussen lå til sit tredje DTC-mesterskab. I andet løb var Mac på en podieplads, indtil Dennis Lind fik greb nok i slicksene og passerede blandt andre den orange/grå racer.

– Selvom jeg er skuffet over resultaterne, så er jeg stolt over at kunne være med til at køre teammesterskabet hjem i min første sæson i DTC, og jeg har da også undervejs været i stand til at tage point fra Jans konkurrenter i mesterskabet. Så jeg er stolt over sæsonen, som jeg kan bygge videre på, siger Mac til sidst.