Mikkel C. Johansen havde en fantastisk weekend på Padborg Park i den foregående weekend. Formel Ford-stjernen startede Padborg Open ud med at tage pole position med en tid der var 0,642 sek under den officielle banerekord.

Unge Johansen og Fluid Motorsport havde tydeligvis fået rigtig god fart i Van Diemen-racereren, men et voldsomt regnvejr i det første race gav problemer for Mikkel. Det største problem lå i, at der endnu ikke er nogen yderligere erfaring i regnvejr på den nye type dæk som Formel Ford-feltet kører med i år.

Men i søndagens andet race havde Mikkel C. Johansen tydeligvis ikke de store problemer med at køre en suveræn førsteplads hjem. Den garvede kører udbyggede sin føring i Danmarksmesterskabet betydeligt, og har nu et forspring på 17 point ned til debutanten Kean Kristensen på andenpladsen.

Efter en god afdeling på Padborg Park ser Mikkel frem til det store race på Zandvoort der køres den første weekend i Juni.

– Det bliver et af historiens største og mest prestigefyldte løb i Formel Ford, da der som minimum burde kunne forventes mere end 30 topkørere fra verdens hårdeste serier i Formel Ford. Kommer man til tops her, vil man meget mulig kunne blive taget i betragtning til hvad som helst indenfor motorsport, fortæller Johansen.  Det er jo en realitet at vi her er oppe imod store internationale teams med enorme budgetter, og de tester/træner flere gange om ugen.  Det ville kræve et unaturligt talent at vinde løbet med min baggrund, men både jeg og teamet vil yde vores højeste og vise bedste figur til løbet – så må vi se hvor langt det bærer, slutter Mikkel af.

Løbet på Zandvoort er fjerde afdeling af Formel Ford-mesterskabet, og køres d. 4.-6. Juni.

Foto: Mikkel Johansen