Michelle Gatting debuterer i DTC med Lars Mogensens nye team, LM Racing.

Det 22-årige racertalent Michelle Gatting skal deltage i Danmarks bedste motorsportsserie, hvor hun har syv løb til at vinde den eftertragtede DTC-titel. En titel, hun går benhårdt efter:
– Jeg glæder mig meget til at være køre DTC. Efter et helt år på bænken er det en stor mulighed at kunne køre mod nogle af de dygtigste teams, og så bliver det spændende at få prøvet af, hvordan jeg klarer mig imod dansk motorsports store drenge. Men ambitionerne er naturligvis høje, siger Michelle Gatting.

🇩🇰󾭞🏽🏎So boys and girls! It's finally official. This year I'll be back where it all started, in Denmark. I'll…

Opslået af Michelle Gatting på 6. april 2016

Hos DTC-ledelsen glæder man sig over Michelle Gattings deltagelse. Tidligere løb har været præget af blandede felter, hvor unge kørere har dystet mod danske topkørere.
– Vi har en ambition om at vise, at motorsport er for alle, så derfor er det et kæmpe scoop, at den bedste danske, kvindelige racerkører har valgt at køre med i DTC i år. Motorsport er historisk set præget af, at der er mange mandlige kørere, så det bliver spændende med en dansk kvinde i feltet. Særligt da hun har reelle vinderchancer, siger Jesper Carlsen direktør i FDM-DTC.

Med i det helt nye team LM-Racing er også Nicolai Aaberg Hansen, der også er DTC-debutant i år. Hans vej ind i serien har vi tidligere på vinteren beskrevet – du kan læse mere her:
https://motorsportdanmark.dk/nicolai-aaberg-hansen-debuterer-i-dtc/