Michelle Gatting er udvalgt til at repræsentere Danmark, når kandidaterne skal udvælges til det kommende FIA Young Driver Excellence Academy.

Det er DASUs eliteudvalg, der har udvalgt den 19-årige racerkører til at repræsentere Danmark, når udvælgelsen finder sted. Det fremgår af en meddelelse fra DASU.

Michelle Gatting deltager for andet år i VW Scirocco R-Cup i Tyskland, hvor hun efter de tre første løb indtager andenpladsen. Tidligere har racerpigen fra Rungsted bl.a. vundet DM i karting, og blev i 2011 kåret til Årets Talent på asfaltbane efter sin debutsæson i Formel Ford.

I 2012 blev Michelle Gatting udvalgt til at repræsentere FIA’s Women in Motorsport Commission, og leverede en fin indsats i Scirocco R-Cup 2012 der bevirkede hun fik genvalg til denne sæson. Målet er at avancere til Porsche Carrera Cup næste år.

Med udtagelsen skal Danmarks repræsentant i første omgang deltage i den europæiske udtagelseskonkurrence i Østrig 21 – 24. juli. Her findes en enkelt vinder, der går videre sammen med vinderne fra FIAs øvrige fire regioner sammen med tre ”wild cards”. Det endelige deltagerantal i FIA Academy er reduceret til otte (mod tidligere 18).

Ved siden af bilsport går tiden med gymnasiet, hvor Michelle Gatting er optaget på den særlige TEAM DANMARK linje.

Danmark har tidligere været repræsenteret i FIA’s talentskole på fornemste vis af Michael Christensen, der blev kåret som samlet vinder af akademiet.