Michael Christensen har modtaget prisen Driver of the Year for sin deltagelse i FIA Institute Young Driver Excellence Academy.

Han modtog den flotte pris i forbindelse med afholdelsen af den sidste workshop på Sachsenring. FIA’s talentprogram har omfattet hele 18 kørere fra hele verdenen, og det var blandt dem Michael Christensen kunne modtage titlen og prisen som Driver of the Year.

Udover hæderen følger der også en fremadrettet rådgivning fra de to Academy Performance Managers Alex Wurz and Robert Reid. Det betyder i praksis, at de via deres erfaring og netværk skal skabe muligheder for, at det 22-årige talent kan fortsætte sin udvikling inden for motorsporten.

– Vi var imponerede over alle vores kørere, men i form af engagement, evne, deltagelse og attitude, var Michael den stærkeste kandidat i år. Vi er nu ivrige efter at hjælpe ham videre og skabe muligheder for ham til at nå sit store potentiale inden for motorsport, udtaler Robert Reid om valget af det danske talent.

Christensen selv var glad for at modtage prisen, og ser nu frem til at få endnu mere udbytte af Academy-programmet.

– Prisen betyder meget for mig, og jeg er virkelig stolt. Det er en fantastisk følelse at Alex, Robert og alle de andre Academy-trænere kan lide, hvad jeg har gjort og min tilgang til kurset. Vi har så mange eksperter til at tage imod råd fra i akademiet, og det vil være fantastisk at fortsætte med at bruge deres viden til at hjælpe mig, udtaler den danske prisvinder.

Michael Christensen deltager i år i Carrera Cup Deutschland, og har med prisen sikret sig gode muligheder for at fortsætte sin udvikling. Penge er ofte den største udfordring for danske motorsportstalenter, så den fortsatte tilknytning og sparring med Alex Wurz og Robert Reid kan få stor betydning for hans karriere.