Den tidligere gokart- og Formel Ford-kører Michelle Gatting, er en af de seneste kørere, som har haft lejlighed til at teste en racer fra AutoMester Danish Thundersport Championship. Det skete på FDM Jyllandsringen, hvor hun var ude at køre i den Ford Mustang, som Casper Elgaard, normalt deltager med.

”Det var rigtig sjovt. Bilen var bedre, end jeg havde regnet med,” fortæller Michelle Gatting. ”Når man ser bilen udefra, tror man, at det er en stor skude, der ikke kan bremse eller dreje, men den overrasker en meget. Så snart man får føling med bilen, er den let at køre. Den har nogle gode bremser og styrer godt ind, og den overrasker positivt.”

2015 har ikke budt på megen action for Michelle Gatting – faktisk er det kun blevet til en enkelt start i et historisk gadeløb – men hun har en klar ambition om, at det skal ændres til næste år.

”Jeg vil gerne køre i udlandet, men ser det som en fordel også at være med i DTC, fordi jeg på den måde bliver mere interessant for potentielle sponsorer,” fortæller Michelle Gatting. ”Jeg håber på, at jeg kan komme ind i et to-bils-team, fore det vil være det mest optimale at have en teamkammerat, man kan sparre med.”