Den danske Formel BMW-kører Michael K. Christensen kørte i forrige weekend første og anden afdeling af mesterskabet i Formel BMW på banen i Barcelona. Vinderen af første afdeling blev intet ringere end Danmarks egen Michael Christensen.

I finalen startede danskeren som nummer to, men den brasilienske kører Luiz Felipe Nasr som startede på pole, nåede ikke at holde sin førsteplads i ret lang tid, før Michael Christensen var forbi ham.

– Det er rigtig stort for mig at vinde det her løb. Jeg lavede en helt kanon start. Hvad mere kan jeg sige, at det er helt perfekt for mig at vinde det her race, som faktisk er min første sejr nogensinde i den her serie, fortæller en glad Michael Christensen.

For den anden dansker Mikkel Mac, var humøret knap så højt. Motaworld og Mikkel Mac, havde en dårlig weekend, idet danskeren uheldigvis kører sammen med sin team-makker, gæstekøreren Hu En Zhu som måtte udgå med en manglende bagvinge.