Michael K. Christensen kører GP3 i 2010. Det 19-årige talent skal i den kommende sæson køre for Mark Webber og Christian Horners MW Arden-team. Aftalen er netop kommet på plads, og Michael K. Christensen ser frem til at komme i gang.

Det siger vinderen af Årets Bilsportskører 2009 til Racemag.

– Aftalen blev skrevet under i går (torsdag, red.), og det er en rigtig god aftale for 2010, siger Michael K. Christensen.
2010 bliver debutsæsonen for GP3, der er baseret på Dallara-racere med Renault-motor. GP3 skal tjene som feeder-serie til GP2, og selvom alt stadig er nyt, tror Michael K. Christensen på en stærk sæson for den nye klasse.

– Der er mange rygter om kørere på vej til klassen. Selvom der kun er få kørere, der endnu har meldt ud, at de kører i klassen, så er mange på vej fra bl.a. Formel 3 og Formula Masters, siger Michael K. Christensen til Racemag og henviser til norske Pål Varhaug, der har kontrakt samt bl.a. Adrian Tambay og Esteban Gutierrez, der rygtes på vej til mesterskabet.

– Jeg tror på det er fremtiden og et rigtigt godt step fra juniorklasserne til de større klasser. Serien giver god eksponering. Hvis du gør det godt, så gør du det lige for øjnene af F1-cheferne, siger køreren om valget.

MW Arden-teamet glæder sig også over at have fået fat i det danske stortalent.

– Vi glæder os over at sikret Michael K. Christensen til MW Ardens kørerlineup til debutsæsonen i GP3. Efter vores succes i GP2 og Michaels resultatliste er vi sikre på, at vi vil være titelkandidater i 2010, siger Julian Rouse, teamchef i MW Arden.

Mesterskabet kører i sin debutsæson i 2010 sammen med bl.a. F1 og GP2 fra det spanske grand prix i maj og følges med F1’s i de europæiske løb.

Foto: BMW Motorsport